KEVÄÄN KEIKKOJA

Olen keskittynyt alkuvuoden ensimmäisen proosateokseni kirjoittamiseen. Kirja on jo taittovaiheessa eli lähiaikoina kerron siitä lisää. Muutamia runokeikkoja toki kevääseen mahtuu. Ensimmäinen niistä tulevana keskiviikkona 16.3. Kannelmäen kirjastossa Helsingissä klo 18.00.

harri

Harri Hertell

Suomessa lavarunousbuumin synnyttäneen Helsinki Poetry Connection -kollektiivin perustaja, spoken word -artisti Harri Hertell isännöi kevään aikana neljässä kirjastossa sanataideillan, johon jokainen on tervetullut kokemaan ajankohtaista lyriikkaa ja esittämään omia tekstejään! Jokainen ilta alkaa kokeneiden kutsuvierasesiintyjien herättelevillä esityksillä, joiden jälkeen mikrofoni on avoin sinun teksteillesi! Rohkeille avomikittäjille on myös luvassa yllätyspalkintoja. Kannelmäenkirjastolla kutsuvieraina allekirjoittaneen lisäksi kuullaan ja nähdään räppärit Bentality & Loasteeze . Myös illan isäntä Harri Hertell esittää julkaisematonta runomateriaaliaan.

– MK

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s