JUHLAKEIKKA

Tulevan perjantain esiintyminen on omalla kohdallani juhlakeikka. Esikoiskokoelmani Revittyjä sivuja ilmestymisestä tulee kuluneeksi 20 vuotta. Tulkaatten siis juhlimaan sitä(kin) perjantaina kulttuurikeskus Orpolaan, Mustionkatu 12, Turku.

JYMY-ILTAMAT pe 29.1 klo 18.30

liuhto

Kulttuurikeskus Orpolassa ensi perjantaina myös Sami Liuhdon taudinkuva.

Jymy-Iltamat rantautuvat Turkuun, kulttuurikeskus Orpolaan. Illan ohjelmassa on luvassa poikkeuksellinen kattaus musiikkia ja runoutta! Esiintymässä ovat kitarataiteilija Patrick Vena, runoilijat Mika Kivelä ja Tapani Kinnunen, sekä yhtyeet Old & Romance ja Sami Liuhdon taudinkuva. Tilaisuus alkaa klo 18.30 ja päättyy 24.00. Liput 5e.

Linkki tapahtuman facebook-sivulle. Klikkaa itsesi mukaan: JYMY-ILTAMAT Turussa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s