Elukkavaunu ilmestyy huhtikuussa

Esikoisromaanini Elukkavaunu ilmestyy tänä keväänä. Tarkemmin sanottuna jo huhtikuun aikana. Kirjan julkaisee Kirjokansi kustannus, joka kertoo tiedotteessaan näin: ”Huhtikuussa Kirjokansi palaa alkuperäisille (vuosien 1945–1948) juurilleen Turkuun julkaisemaan kahtakin kirjaa, joista toinen on turkulaisen kirjailijan Mika Kivelän hulppea ELUKKAVAUNU -romaani. Julkaisun tarkka aika ja paikka selviävät lähiaikoina. Ohessa kirjan kansi, joka on graafikkomme Maksim Doroskaisen käsialaa.”

Mika Kivela Elukkavaunu -kansikuva

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s