Metalliluolan arvio

Pete Alander kirjoittaa Metalliluola.fi -sivustolla:

Jokainen meistä on nähnyt unia, joissa tapahtuu jotain täysin käsittämätöntä ja ennalta-arvaamatonta. Unia, joissa tuntemamme ihmiset käyttäytyvät yllätyksellisesti ja kummallisesti. ”Marilynin kiehkura” on kuin tällainen uni. Kirjaa lukiessa odottaa mitä yllättävää seuraavaksi tapahtuu, eikä lukemista malta lopettaa. Hyvällä tuotannolla teoksesta saisi mitä mainioimman elokuvan.

Teos on omaperäinen, hulvaton ja viihdyttävä. Tästä huolimatta kyse ei todellakaan ole pelkästä huumorikirjasta, vaan siitä löytää kantaaottavia yhteiskunnallisia teemoja kapitalismista poliittisen valtapelin muodostamaan kansan polarisaatioon.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s