Kiiski Open Mic

Vastarannan Kiisken (Runeberginkatu 26, 00100 Helsinki) Open Mic -klubi jatkuu jälleen lauantaina 30.5.2015 kello 19.00 alkaen. Kutsuvierasesiintyjinä nähdään ja kuullaan sanailijat Jorma Vakkuri sekä Mika Kivelä.

Kiisken avomikeissä kuvio on yksinkertainen: ota runosi, rap-lyriikkasi tai vaikkapa laulusi mukaan ja tule esittämään ne muille! Emme ole kytänneet kelloon esitysten aikana vaan jokainen saa esittää settinsä loppuun, harkintaa kuitenkin käyttäen. Illan juontaa Harri Hertell ja Roope Hattu.

Tervetuloa!

Lisätiedot ja haastattelut:
harri.hertell@gmail.com


kiiski

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s