Kolmen runon kopla

Uunituoreessa Tuli & Savu -runouslehdessä on teemana työ/väkivalta. Aihepiiri liippaa melko likeltä omaa kirjoittamistani. Lehden sivuilta löytyykin kolme uutta runoa: Jos meistä ei ole, Kuin Mickey Rourke ja Mustavalkoinen mies. Runot ovat lohkottu makusteltaviksi ensi vuoden alussa ilmestyvältä runokokoelmalta. Muistelin viikonloppuna Turun Kirjamessuilla keskustellessani Tony Laineen ja Tommi Parkon kanssa, että runojani on julkaistu Tuli & Savu -lehdessä edellisen kerran vuonna 1995. Tästä on hyvä jatkaa.

MK

http://www.tulijasavu.net/

SDC11097

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s