Mickey Rourken hanskat

Runouslehti Tuli & Savun uunituoreessa numerossa on julkaistu muutama runo ensi vuoden alussa ilmestyvältä kokoelmaltani. Lehden pääkirjoitus kiteyttää asiaa näin: ”Mika Kivelän katujen kalskeesta ja beat-runou­desta ammentavissa teksteissä väkivalta on usein kiertelemätöntä ja konkreettista, mutta ruumiillista väkivaltaakin vahvem­min tässä numerossa julkaistavat runot huokuvat väsymystä herrahissiin ja ale-kuponkeihin. Väkivalta ei piile vähempää liituraitapuvun povitaskussa kuin Mickey Rourken hanskoissa. ”

Muutama esiintyminenkin syksyyn mahtuu. Yihuomenna sunnuntaina luen uusia runojani Turun Kirjamessuilla klo 13.00 ja 12.11. heitän keikan Varsinais-Suomen Runoviikolla tarkemmin Turun kauppatorin kulmalla sijaitsevassa Cosmic Comic Cafessa.

MK

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s