Kinnunen & Kivelä – Tuplajulkkarit

27.9.2022 klo 18.00, Bar Ö, Linnankatu 7, Turku

Tuplajulkkareissa juhlitaan syksyn uutuuskirjoja. Tinkimättömästä runoudestaan tunnetut Tapani Kinnunen ja Mika Kivelä taitavat myös betoninkovan proosan.

Bar Ö:n syysillassa on esillä kaksi kirjailijaa, kaksi romaania. Paikalla myös Enostone kustannuksen Kalle Niinikangas.

Kirjailijoiden jälkeen estradille nousee Hurjan pojan koti. Kantrihenkistä musiikkia pääosin suomen kielellä esittävä nelikko. Lauluja elämän nurjalta puolelta, repivää kaipuuta ja rakkautta sekä vaaran tuntua. Lavalla voi nähdä myös kantrikoira Chakan.

Kivelä & Kinnunen Helsingin Kirjamessuilla 2021. Kuva: Lasse Hauerwaas.


Mika Kivelä: Marilynin kiehkura (Enostone)

Rovaniemi on Suomen pääkaupunki ja sen byrokraatit kuristavat pientä silakanpyynnillä elävää Turkua. Mutta mitä tapahtuu, kun silakanpyynti kielletään ja turkulaistroolarit määrätään romutettaviksi? Marilynin kiehkura marssittaa estradille hengästyttävän ryhmän niin ikonisia kuin tuntemattomampiakin hahmoja eikä juonenkäänteissä säästellä.


Tapani Kinnunen: Aina Nälkä (Robustos)

Topias Kettunen on nuori vihainen mies 1980-luvun alun Joensuussa. Kavereiden bändit menestyvät ja hajoavat, Topias miettii paikkaansa maailmassa. Naisia kaatuu ja väkijuomaa kitataan. Runous alkaa saada nuoresta lupauksesta yhä tukevampaa otetta. Nuorison Taidetapahtumassa Topias Kettunen tekee tempauksen, jolla on kauaskantoiset seuraukset.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s