Ja kahdeksantena päivänä

Ja kahdeksantena päivänä -romaani on saapumassa kirjastoihin ja kirjakauppoihin ympäri maata. Jos sitä ei oman kirjaston valikoimista vielä löydy, kannattaa vinkata kirjaston henkilökuntaa asiasta. Omaksi romaani on helpointa hankkia kustantajan verkkokaupasta: Enostone: Ja kahdeksantena päivänä

Tämä hetki on kutkuttava. Ilmassa on innostunutta odotusta.  Kirja on nyt lopultakin tehtävässään eli päätymässä lukijoiden hyppysiin. Ensi viikolla menen Harri Kumpulaisen vieraaksi Radio Robin Hoodin nauhoituksiin kertomaan teoksesta ja hölisemään mukavia. Tulevilla Turun Kirjamessuilla keskustelen kirjailija Kari Aartoman kanssa otsikolla Turku kirjojen keskiössä. Muutama muukin mielenkiintoinen esiintyminen on tulossa, mutta niistä lisää lähiaikoina.

Ja on kirja jo kivasti huomioitu muutamassa mediassa:

Metalliluola.fi: Mika Kivelälätä uusi Kiss-teos

Aamuset: Mika Kivelän toisessa romaanissa kirjoitetaan rockhistoriaa uusiksi

– MK

IMG_20190903_2059065

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s