Ääniä lännestä

ääniä

ÄÄNIÄ LÄNNESTÄ – turkulaisia runoilijoita Säkeet-orkesterin kanssa keikoilla 2015-2016 -tupla-cd tulee näinä päivinä painosta ja sitä juhlistetaan Bar Ö:ssä torstaina 3.5. klo 19.

Esiintyjät:
Säkeet-orkesteri : Otso Helasvuo, Sini Palokangas, Antti Saarinen ja Pekka Tolonen.
Runoilijat : Helianne Kallio, Tapani Kinnunen, Mika Kivelä, Juha Kulmala, Ann-Charlotte Palmgren, Pirkko Soininen, Veera Vähämaa (… lista täydentyy vielä)

Vapaa pääsy!

_____________________________________________________________________________________________

Turkulaisen esiintyvän runouden heläjävimmät, oudoimmat ja äänekkäimmät hetket ainutlaatuisena kahden levyn pakkauksena!

Mukana runoilijat Pirkko Soininen, Tapani Kinnunen, Helianne Kallio, Esa Hirvonen, Juha Kulmala, Susinukke Kosola, Ann-Charlotte Palmgren, Henry Lehtonen, Mika Kivelä, Andy Willoughby, Ahmed Zaidan, Ainhoa Gonzalez, Veera Vähämaa ja Kalle Talonen! Soittajat Otso Helasvuo, Antti Saarinen, Pekka Tolonen ja Jarmo Ojala! Äänitykset tehty keikkatilanteissa Turun Ylioppilasteatterissa ja TVO:lla 2015-16! Äänittäjät Christer Karjalainen ja Kenneth Lindqvist, miksaus & masterointi by Danil Venho! Kannen grafiikat on tehnyt Daniil Kozlov, levyn painopaikka on tamperelainen X-Youth Gone Wild!

Levyn kustantaja on Lounais-Suomen kirjailijat, SKR:n Varsinais-Suomen rahaston ja TOP-säätiön tuella! Myös Kirjan talo ja Runoviikko ovat avustaneet äänitysten teossa!

Levyä on myynnissä julkkareissa kympillä, myöhemmin hinta on 12€. Tällä hetkellä levyä voi ennakkotilata Lounais-Suomen kirjailijoilta (lounaissuomenkirjailijat@gmail.com ); muista myyntipaikoista ilmoitetaan pian ja maistiaisia levyltä tulee jakoon vielä ennen julkkareita….

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s