Runokiertueen päätös

Viime syksynä alkanut Poliisin eristämä runokiertue päättyi eilen esiintymiseen Raision kirjastossa. En tietenkään ole runokeikkoja kokonaan lopettamassa, mutta tällä teemalla se oli tässä. Raisioon oli hyvä päättää. Väkeä saapui paikalle runsaasti. Kirjaston henkilökunta kantoi lisätuoleja ja minut kuljetettiin estradille takaoven kautta, koska en mahtunut enää kulkemaan salin läpi :). Iso kiitos keikan onnistumisesta kuuluu Raision kirjaston henkilökunnalle, joka oli tehnyt hienon työn niin järjestelyissä kuin tiedottamisessakin.

Koko rundi sujui upeasti. Bar Ö:stä on muodostunut Turun lavarunouden oma estradi. Itsekin esiinnyin siellä kolmesti syksyn mittaan. Hieno ja kotoinen mesta! Myös jokainen kirjastokeikka oli upea kokemus. Ensin Somerolla, sitten Turun Nummen kirjastossa ja eilen siis Raisiossa.  Ikimuistettavia ovat myös Turun Kirjamessujen intiimi keikka sekä Runoviikon Äänivaltaklubilla esiintyminen yhdessä Säkeet-orkesterin kanssa. Jos jotain jäi puuttumaan, niin suunniteltu Helsingin keikka ei toteutunut. Pääkaupungissa olisin mielelläni käynyt esiintymässä, mutta tulevaisuudessa sitten.

Suurin kiitos kuuluu yleisölle. Ilman yleisöä näitä tapahtumia ei kannata järjestää. Kiva, kun tulitte paikalle, ihan jokainen teistä!

Ja edelleen olen avoin esiintymistarjouksille. Jos haluat minut keikalle tilaisuuteesi, ota yhteyttä rohkeasti.  Yhteystiedot löytyvät keikkakalenteri-sivulta.

– MK

peatour

PEA-kiertue 2017 – 2018

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s