Runoviikko

Runoviikko käynnistyy tänään 3.11. Turussa. Itse esiinnyn huomenna 4.11. Säkeet-orkesterin kanssa Äänivaltaklubilla, Baari, Aurakatu 14, Turku. Tapahtuma alkaa klo 19.00 ja se promotoi turkulaisen lavarunouden ensi vuonna ilmetysvää live-tallennetta.

– MK

Säkeet-orkesteri & turkulaisen runouden paraati:

Msblackrose A.G, Esa Hirvonen, Helianne Kallio, Tapani Kinnunen, Mika Kivelä, Susinukke Kosola, Juha Kulmala, Lotta Palmgren, Pirkko Soininen, Kalle Talonen, Veera Vähämaa. Muusikot: Otso Helasvuo, Sini Palokangas, Antti Saarinen ja Pekka Tolonen.

säkeet

Mika Kivelä & Säkeet TVO-klubilla 2015. Kuva: Andy Willoughby

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s