Kevään kiemurat

Viimeistelen parhaillaan vielä tämän vuoden aikana julkaistavaa runoteosta. Kirja kokoaa kaikki runoni vuosilta 2010 – 2017. Se sisältää kokonaisuudessaan kokoelmat Haudattu (2010), Dumdum (2012), Räkäkännirakkautta (2015) sekä viisi täysin uutta runoa. Uudet kantavat otsikoita: Pitkäsoitto, Alakerran naapuri, Jarkko Laine, Kissaihmiset, Lukeminen kannattaa.

Kirjan viimeistelyn oheen kevääseen mahtuu muutamia sovittuja esiintymisiä, joista ensimmäinen ensi sunnuntaina perinteinen Sinisen hämärän kirjallinen iltapäivä Turussa:

12.3. klo 16. Mukana kirjailijat Annika Brusila, Anitta Kaitajärvi, Tapani Kinnunen, Mika Kivelä, Harri Raitis, Jasu Rinneoja, Tuula Sandström, Shimo Suntila ja Juha Vuorela. Yhteistyössä Lounais-Suomen Kirjailijat ry:n ja Turku-seuran kanssa järjestettävään tilaisuuteen on vapaa pääsy. Kahvia myynnissä. Turkuseuran Möötti-Sali, Brinkkalan talo, os. Vanha Suurtori 3.

Toukokuussa reissaan Somerolle, jossa osallistun Unto Mononen -iskelmäraatiin Someron kirjastossa 22.5.  Silloin on jo nurmet viheriöi ja aurinko mollottaa lämpimänä.

somero

– MK

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s