Turun Kirjamessut

Esiinnyn Turun Kirjamessuilla sunnuntaina 2.10. klo 15.25 alkavassa Varsinais-Suomen runokimarassa. Vaikka viimeisin julkaisuni on täyttä proosaa, niin runot kulkevat koko ajan matkassa. Heitän messuilla 15th anniversary-keikan; runokokoelmani Sääriluut ristissä (MKK 2001) ilmestyi tarkalleen viisitoista vuotta sitten. Henkilökohtaisesti se oli kirja, joka lopullisesti näytti mihin olin kirjailijana menossa. Olin löytänyt oman ääneni.

kirjamessut_etusivun_tunnus

Turun Kirjamessut
su 2.10. klo 15.25-16.10
Runohuone Auditorio 2
Varsinais-Suomen runokimara!
Veera Vähämaa, Ainhoa Gonzales, Mika Kivelä, Satu Haapala, Veera Ruohomäki, Susinukke Kosola ja Mia Rönkä.

Tottakai kerron myös tuoreesta Elukkavaunu-romaanista. Ja halukkaille sitä on tarjolla edulliseen messuhintaan 20€/per kirja. Jos et messuille pääse ja olisit kuitenkin kiinnostunut ostamaan kirjan, laitapa rohkeasti viestiä vaikka sähköpostin kautta:
mkivela@gmail.com tai klikkaile suoraan kustantajan kirjakaupasta: Kirjokansi kirjakauppa

Makin´a Mess!  🙂

– MK

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s