Julkkarit juhlittu ja vaunu liikkeellä

Elukkavaunu -romaanin julkistamista juhlittiin eilen Turussa historiallisessa miljöössä Vanhalla Suurtorilla sijaitsevan Kirjakahvilan pehmeillä nahkasohvilla. Rentoa meininkiä ja mukavaa jutustelua kirjan ympärillä riitti parin tunnin ajan samalla maukasta olutta hörppien. Kiitos kaikille paikalle saapuneille. Kiitos myös Kirjokansi kustantamon koko henkilökunnalle kitkattomasta yhteistyötä. Elukkavaunu on nyt lähtenyt kolisten liikkeelle raiteelta yksi. Toivottavasti mahdollisimman moni lukija hyppää vaunun kyytiin sen matkalla kohti tuntematonta.   – MK

Lisätietoa kirjasta klikkaamalla tästä!

maista uutuus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s