Kiertueen loppuhäämötys ja Jymy-iltamat!

Uusimman runokokikseni julkaisukiertue alkaa vedellä viimeisiään. Viime viikonloppuna heitin vielä keikan aiheeseen liittyen Turun Kirjamessuilla. Hieno tapahtuma jälleen kerran.

Viime helmikuussa starttasin runokoneen käyntiin Turusta Nummen kirjastosta. Kiertueelta mieleen ovat jääneet niin Nummen kuin Loimaankin kirjastojen sympaattiset yleisöt. Myös Helsingin lämmin ja riemuitseva vastaanotto runojeni suhteen sykähdytti. Hämäriä muistikuvia on myös huhtikuun lopulta Turussa Bar Kukassa rämmitystä keikasta. Sairastin poskiontelotulehdusta ja kuumetta oli lavalle noustessa yli 39 astetta. Ei ehkä paras esiintymiseni. Kaiken huipuksi eturivissä kähinääni istui kuuntelemassa Turun Sanomien kulttuuritoimituksesta Tuomo Karhu. En usko, että tein suurta vaikutusta sinä iltana.

Vaikka kiertue päättyy, eivät esiintymiset lopu. Ensi  vuoden alussa 29.1. Kulttuurikeskus Orpolassa Turussa vietetään Jymy-Iltamia. Esiintymässä ovat kitarataiteilija Patrick Vena, runoilijoista allekirjoittanut ja Tapani Kinnunen, sekä yhtyeet Old & Romance ja Sami Liuhdon taudinkuva. Sitä ei kannata missata. Sen lisäksi suuntaan alkuvuodesta jälleen pääkaupunkiin, mutta siitä tarkemmin myöhemmin. Ja jottei totuus unohtuisi… lukekaa runoja, ostakaa & lainatkaa kirjoja ja muistakaa juoda välillä!

– MK

IMG_20150909_171243

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s