Kiitos Loimaa!

Olin eilen Loimaan pääkirjastossa vieraana Sanaston ja Lukukeskuksen 100 kirjailijaa, tuhansia kohtaamisia -hankkeen myötä. Valloittava tilaisuus, jossa oli mukava rupatella loimaalaisten kanssa lähinnä runoudesta ja kirjoittamisesta, mutta sivuttiin jutuissa monia muitakin aiheita. Lisää näitä! Yksin näyttönsä edessä pakertavalle runoilijalle tällaiset tilaisuudet ovat herkkua. Aktiivinen ja kiinnostunut loimaalaisyleisö teki oloni erittäin tervetulleeksi. Kiitos myös Sanaston, Lukukeskuksen, Loimaan työväenopiston sekä Loimaan kirjaston porukoille tämän toteutumisesta.

– MK

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s