HELSINKI!

Kävin keväällä esiintymässä Helsinki Poetry Connectionin Kiiski Open Mic -klubilla Helsingissä ja nyt viime viikolla palasin pääkaupunkiimme Runokuu-festivaalin merkeissä vetämään keikan Kansallisteatterin Lavaklubilla. Viitisentoista vuotta Turun seudulla esiintyneenä nämä reissut Hesaan ( vai oisko se oikeammin stadiin 🙂 )  ovat olleet piristäviä. Rakastan kotikaupunkiani, mutta viimeisten kuukausien aikana Helsinki ja ihmiset siellä ovat poistaneet kaikki ne vähäisetkin ennakkoluulot, joita tällainen juntti on päässään saattanut pyöritellä. Kun astuin sisään Lavaklubille, ovella seisoi tuleva kansallisrunoilija Juha Kulmala. No, joo..heti tuli kotoinen olo. Ilta klubilla oli kuuma ja kostea. Elokuun viimeiset helteet pakkautuivat Kansallisteatterin nurkkaan. Tupa oli täysi ja tunnelma katossa. Oli hienoa esiintyä. Kiitos Nuoren Voiman Liitto ja Runokuu.
Helsinki on my mind!

– MK

runokuu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s