Olavi Uusivirta suosittelee! Runokuu!

Muusikko Olavi Uusivirta nostaa yhdeksi Runokuu-festivaalin tärpiksi 22.8. Kansallisteatterin Lavaklubilla pidettävän Runomaratonin: ”Missä mennään nykyrunoudessa? Pääseekö kyytiin, tekisi mieli välillä kysyä. Runomaratonissa se onnistunee. 16 tänä vuonna julkaissutta runoilijaa saman katon alla – kuulostaa harvinaiselta herkulta.”

Esiintymässä: Juuli Niemi, Claes Andersson, Mikko Myllylahti, Katja Seutu, Tuula Sipilä, Markus Leikola, Jouni Inkala, Veera Antsalo, Marianna Kurtto, Archie Ahola, Mika Kivelä, Mari Koski, Harri Hemminki, Marja Koivisto, Katariina Vuorinen ja Jonimatti Joutsijärvi.

La 22.8. klo 18–21

Kansallisteatterin Lavaklubi, Helsinki

http://www.runokuu.fi/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s