On the road!

Viime lauantaina juhlittiin Turussa Anniskeluliike Portissa Räkäkännirakkautta -runokokiksen julkkaribileiden merkeissä. Runoilijat Kalle Talonen, Helianne Kallio, Juha Kulmala, Tapani Kinnunen ja Esa Hirvonen sekä illan bändit Sami Liuhdon taudinkuva ja Willie & The Goodsouls vetivät kaikki keikkansa sata lasissa. Oma esiintymiseni keskittyi luonnollisesti Räkäkännimatskuun muutamalla vanhalla keikkaklassikolla ryyditettynä. Meno oli illan mittaan hilpeää ja parhaimmillaan hulvatonta. Kiitos kaikille mukana juhlineille. Te sen teitte!

Räkäkännikiertue jatkuu seuraavaksi Turussa 24.4. Runoviikko Openissa ja Helsingissä 30.5. Kiiski Open Mic:ssä.

-MK

kiertue 2015

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s