Sinisen hämärän kirjallinen iltapäivä

Sinisen hämärän kirjallista iltapäivää vietetään Förituvassa (Sairashuoneenkatu 1, Turku) sunnuntaina 15.3. klo 17. Kirjailijavieraat kertovat tuotannostaan ja lukevat otteita teksteistään. Mukana kirjailijat Kirsti Ellilä, Anitta Kaitajärvi, Mikko Kalajoki, Mika Kivelä, Merja Krogell, Harri Kumpulainen, Roope Lipasti, Tuula Sandström ja Jutta Tukia. Yhteistyössä Lounais-Suomen Kirjailijat ry:n kanssa järjestettävään tilaisuuteen on vapaa pääsy. Kahvia myynnissä.

http://www.turkuseura.fi/#

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s