Täysi kymppi

Parin viikon päästä tämä runokirjojen sarja täydentyy. Räkäkännirakkautta on kymmenes runokokoelmani. Vuonna -96 julkaistessani esikoisteoksen Revittyjä sivuja, en arvannut mitä kaikkea oli edessä. Matka on ollut pitkä ja se jatkuu. Monesti valmiin kirjan jälkeen mielessä on käynyt, että tässä se oli, viimeinen läpyskä. Mutta kuinkas ollakaan…aina hiljalleen runot ovat hiipineet esiin mattojen alta ja kirjahyllyn takaa. Ja hyvä niin! Hulluus voi jatkua.

965291_10151725919446649_780670370_oNäitä edellisiä kirjoja saattaa löytyä ainakin kirjastoista. Haudattua ja Dumdumia on vielä saatavilla ainakin netin kautta kirjakaupoista. Ylempänä linkit esim. Adlibrikseen. Pyytäkää omaa lähikirjastoa tilaamaan Räkäkännirakkautta hyllyihinsä, lainatkaa ja lukekaa se. Ja jos oikein iloiseksi haluatte minut tehdä, ostakaa se itse.

MK

.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s