Tee se itse!

Kirjoitan tällä hetkellä kymmenettä runokokoelmaani, joka ilmestyy alkuvuodesta 2015. Hyvää kannattaa odottaa. Olen julkaissut esikoiskirjani vuonna 1996 ja vuodesta 2000 alkaen esiintynyt siellä sun täällä, enimmäkseen täällä, runous- ja kirjallisuustapahtumissa. Vuosina 2006-2012 järjestin Runo & Rock -tapahtumaa, joka yhdisti runoilijoita ja muusikoita meuhkaamaan samalle estradille saman illan aikana. R&R on toistaiseksi telakalla, mutta ei kuitenkaan kuopattu. Tulevaisuus on tuolla jossakin.

Olen runoilijana täysin do it yourself -tyyppi. Alkuun itsetekeminen oli ainut vaihtoehto, nykyään oma valinta. Kirjani ovat 100% Kivelää kantta ja taittoa myöten. Joku irvileuka sieltä takavasemmalta jo huutaa, että sen kyllä huomaa. Hyvä niin. Minulla ei ole kustantajaa, jonka sohvalla yöpyä. Nukun omassa sängyssäni.

Tervetuloa tälle sivustolle! Ole kuin kotonas. Täällä voi kulkea pelkissä kalsareissa ja nostaa jalat pöydälle, jos siltä tuntuu. Kaapissa on aina kylmää kaljaa, vieraat ja tutut tervetulleita. Voit kommentoida ja tai muuten vaan hengailla. Täältä löytyy tietoa kirjoistani ja mikä parasta, jos palkkapäivä on juuri kohdillaan, kirjoja voi myös ostaa linkkien kautta. Valitettavasti vanhempien opusten painokset on loppuunmyyty, mutta paria uutta on jäljellä vielä rekka-autollinen.

Kirjoitin vuoden 1996 esikoiskokoelmani alkusanoissa seuraavaa. Mikään ei ole sen suhteen muuttunut:

Muistot ovat paperia takaraivossa. Ne joko repeytyvät ajan hampaissa tai ne revitään unohduksen toivossa. Mä olen kirjoittanut omani muistiin, jotta ne eivät unohtuisi. Edes ne kipeät.

Tämä on elämää sellaisena kuin minä sen näen ja koen. Vastakohtina ja väreinä.

Ensimmäiset näistä runoista on revitty yli kuusi 24 vuotta sitten ja viimeiset tänä vuonna.

Olkaa hyvä

Revittyjä sivuja

Mika Kivelä
Turussa 2.4.1996 / 21.1.2014

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s